Profen, Yakın Yörünge ve Küp Uydu Çalıştayı’nın Gümüş Sponsoru Oldu

İleri uzay ve savunma teknolojileri başta olmak üzere hizmet verdiği birçok sektörde önde gelen isimlerden biri olan Profen, Türkiye’nin yakın yörüngedeki geleceğinin ele alınacağı “Türksat Yakın Yörünge ve Küp Uydu Çalıştayı”na Gümüş Sponsor oldu.

Türkiye’nin uzaydaki geleceğini yeniden şekillendirecek adımları bir bir atan Türksat, bu çerçevede Türkiye’nin yakın yörüngedeki geleceğinin ele alınacağı “Türksat Yakın Yörünge ve Küp Uydu Çalıştayı”nı 18-19 Ekim tarihlerinde Ankara’da düzenliyor. Çalıştay ile Türkiye’nin uzaydaki gücünü artıracak olan yakın yörünge teknolojileri, küp uydu üretimi ve yer kesimi teknolojileri başta olmak üzere ‘Yeni Uzay’ kavramı ve gelecekteki fırsatlar ele alınacak. Her yıl yapılması planlanan çalıştay, uydu sektöründen ilgili sektör temsilcilerinin yanı sıra uzay profesyonelleri, akademisyenler ve araştırmacıları bir araya getirecek. Çalıştayda özellikle yakın yörünge uydularına odaklanarak, bu alanlardaki son teknolojik gelişmeler, inovasyonlar ve geleceğin uydu sistemlerine yönelik beklentiler ele alınacak.

Uzay teknolojilerinin geleceğine yön vermek üzere sektör liderlerini bir araya getirecek, Türksat Yakın Yörünge ve Küp Uydu Çalıştayı’nın Gümüş Sponsorlarından biri ise Profen olacak. Telekomünikasyon altyapılarından Uydu Yer Kesimi Sistemlerine, Veri Merkezi kurulumundan Savunma Teknolojilerine, Teleport & Uydu Network hizmetlerinden yaşam bilimlerine kadar dünya çapında birçok sektörde yüksek teknoloji çözümler sunan Profen, sektörün geleceğinin tartışılacağı “Türksat Yakın Yörünge ve Küp Uydu Çalıştayı’nda yerini alacak. Sektörün lider kuruluşlarının sponsorluğunda gerçekleştirilecek Çalıştay’da özellikle yakın yörünge uydularına odaklanılarak, bu alanlardaki son teknolojik gelişmeler, inovasyonlar ve geleceğin uydu sistemlerine yönelik beklentiler ele alınacak.

Scroll to Top