GUMUSH AeroSpace, Yakın Yörünge ve Küp Uydu Çalıştayı’nın Bronz Sponsoru Oldu

GUMUSH AeroSpace, Ankara’da 18-19 Ekim tarihlerinde düzenlenecek Türksat Yakın Yörünge ve Küp Uydu Çalıştayı’nın “Bronz Sponsoru” oldu.

Türkiye’nin yakın yörünge uyduları geleceğinin ve ‘Yeni Uzay’ kavramının masaya yatırılacağı Türksat Yakın Yörünge ve Küp Uydu Çalıştayı’nın bronz sponsoru, sektörde küp uydu alt sistemleri ve CubeSat uydu tasarımı ve üretimine kadar birçok alanda hizmet veren GUMUSH AeroSpace olacak.

GUMUSH AeroSpace’in en üst düzeyde temsil edilecegi ve 18-19 Ekim 2023 tarihlerinde Ankara Congresium Kongre ve Sergi Merkezi’nde düzenlenecek Çalıştay’da özellikle yakın yörünge uydularına odaklanılarak, bu alanlardaki son teknolojik gelişmeleri, inovasyonları ve geleceğin uydu sistemlerine yönelik beklentileri de ele alınacak.  

Çalıştay kapsamında küp uydu üretimi, geliştirilmesi, uygulama alanları, yer kesimi teknolojileri, işletilmesi, hukuki süreçleri, fırlatma konseptleri, ‘Yeni Uzay’ kavramı ve gelecekteki fırsatlar gibi konulara da çözüm aranacak ve bilgilendirmeler yapılacak.

Scroll to Top